Resultaten voor workshop venlo

   
 
workshop venlo
 
Salsa Venlo Blerick Sevenum salsa bachata bij salsa 2inblack proeflessen workshop salsa cursus.
Proeflessen / Workshop. voor een cursus. salsa / bachata. van 12 lessen. of extra programma's. Ik wil graag gratis deelnemen aan een proefles salsa / bachata in Partycenter de Wingerd Sevenum. Klik hier om u in te schrijven. gastheer en gastvrouw.
Cursusaanbod agenda Vrijwilligerscentrale Venlo.
Lijkt het je leuk om een lezing te houden als ervaringsdeskundige? Heeft u behoefte aan een specifieke training? Hebt u goede ideeen? Laat het ons weten! Activiteitenmiddag Limburgs Schutterij Museum. Wet en regelgeving voor vrijwilligers. Individuele hulp bieden. T: 077 326 6666 E: info@vrijwilligerscentralevenlo.nl. Is onderdeel van. Vrijwilligerscentrale Venlo 2019.
Arthur de Ruiter als spreker op het C2C Congres in Venlo AMI BV.
Arthur de Ruiter geeft tijdens het C2C-Congres in Venlo de workshop The C2C Story of companies in Venlo. Dit internationale congres vind plaats van 21 tot 23 maart 2017 en is gericht op iedereen die meer wilt weten over Cradle-to-Cradle.
Workshops Broekmans Patisserie.
Onze workshops zijn alleen op zaterdag: u kunt dan alleen komen of samen met een groepje, wij plannen de dag dan vol tot 12 personen. De minimum leeftijd is 14 jaar. Locatie workshop: van Leeuwenhoekstraat 1 in Venlo. Chocoladeworkshop op zaterdagen van 9.30 12.00 uur 3750, p.p.
DE 10 BESTE cursussen en workshops in Limburg.
1 van 6 Cursussen workshops in Maastricht. La Mulata Maastricht. 2 van 6 Cursussen workshops in Maastricht. 2 van 3 Cursussen workshops in Valkenburg. WildArt Workshops Venlo. 1 van 2 Cursussen workshops in Venlo. Triavium Nijmegen op 55.7 km afstand.
Graffiti workshop in Venlo.
Graffiti workshop in Venlo. Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Daar kunt u op allerlei manieren vorm aan geven, maar uw medewerkers voor een aanmelden betekent dat succes verzekerd is. Maar laten we eerst eens kijken hoe deze creatieve workshops er precies uitziet en wie deze organiseert.
Atelier Nina Moon organiseert schilder workshop voor kinderen tijdens opening Q4 Venlo.
De workshop is in twee groepen. groep 1: 13.15 tot 14.15 uur. groep 2: 14.30 tot 15.30 uur. Graag je naam, leeftijd, welke groep en een telefoonnummer van een ouder doorgeven. Aanmelden kan via email protected Graag vóór 22 april. Q4 de Venlose wijk. Q4 is de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Als een van de oudste stadsdelen van Venlo heeft Q4 een rijke geschiedenis achter de rug.
Workshops In de Vlinderkes.
Nina Bellen, o.a. chocolade en cocktail workshop. Diverse mogellijkheden in Venlo maar ook op locatie NL. Kookworkshops 8-36 personen, Velden NL. Kookworkshops 8-24 personen, Meerlo NL. Kookworkshops 8-36 personen, Venlo NL. Keramiek, brons, speksteen en mergel, textiel, glaskralen, ook op locatie NL.
Kerstmarkt workshop Venlo 2018.
Hier vind je verschillende interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie. Naar informatie artikelen. HotelSpecials.nl Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt workshop. Samen met HotelSpecials hebben we de beste hoteldeals van dit moment in de buurt van Venlo voor je uitgezocht.
Cursussen Workshops.
Tijdens deze avondvullende workshop ontdek je de geheimen van nachtfotografie. Ik neem je mee langs een aantal unieke plekken in Venlo en leer je welke instellingen je kunt gebruiken en waar je op moet letten tijdens een avond fotograferen in een stedelijke omgeving.
Activiteiten Arrangementen Tuincentrum Leurs.
Vul de laatste 9 nummers in van uw cadeaukaart en check het saldo. Tuincentrum Leurs B.V. Straelseweg 370, 5916 AD. Toon alle openingstijden. Ruilen en retourneren. Dagje uit in Venlo. Bloemen bezorgen Venlo. High Tea Roermond. Tuincentrum Leurs in Venlo.
Workshops in Venlo TB Events.
De Pelgrimscode in Eindhoven. Heeft u al een uitje gekozen? Vraag dan direct een offerte aan! Venlo, Workshops in Venlo. Alle locaties in Venlo. Café Restaurant Central. In den Dorstigen Haen. Van der Valk Hotel Venlo. Alle workshops in Venlo.

Contacteer ons