Meer resultaten voor workshop venlo

   
 
workshop venlo
 
Workshops In de Vlinderkes.
Nina Bellen, o.a. chocolade en cocktail workshop. Diverse mogellijkheden in Venlo maar ook op locatie NL. Kookworkshops 8-36 personen, Velden NL. Kookworkshops 8-24 personen, Meerlo NL. Kookworkshops 8-36 personen, Venlo NL. Keramiek, brons, speksteen en mergel, textiel, glaskralen, ook op locatie NL.
Denzz Paaldans en Workshops Paaldansstudio en Workshops.
5912 AG Venlo. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een vrijgezellenfeestje, ladies night, verjaardagsfeestje, vriendinnendag, teamuitje of een kinderfeestje? Met één van onze workshops wordt het een dag om nooit te vergeten!
Workshop, workshops, Limburg, Maastricht, Roermond, Venlo, Weert, Kerkrade, Geleen, Heerlen.
Ideen voor een workshop in Maastricht, Venlo, Roermond, Sittard, Geleen, Weert of een andere mooie Limburgse plaats vindt u hier. Heeft u altijd al als een echte kunstenaar een schilderij, een glasobject, een mozaek object, sieraden of een mooi beeldhouwwerk willen.
Business Innovation Workshop Venlo C2C Expolab.
0 0 jolie@c2cexpolab.eu jolie@c2cexpolab.eu 2018-06-15 100844: 2018-06-15 100937: Business Innovation Workshop Venlo. Venlo in magazine Holland Circular Hotspot juni 22, 2018 732: am. C2C ExpoLAB tekent Green Deal Circulair Inkopen 2.0 juni 15, 2018 958: am. Tradeport Noord het meest duurzame bedrijventerrein!
Creatieve workshops, originele kinderfeestjes en persoonlijke cadeaus. Kreadiva in Venlo Limburg Creatieve workshops, originele kinderfeestjes en persoonlijke cadeaus! Kreadiva Venlo Limburg. Creatiev
met partners volledig verzorgde dagdeel arrangementen aan op een aantal mooie locaties in de regio Venlo. Workshops in de KreaSchuur. Individuele deelnemers en groepen tot maximaal 16 personen kunnen ook een creatieve workshop boeken in onze eigen gezellige en sfeervolle KreaSchuur in Tegelen bij Venlo.
Graffiti workshop in Venlo.
Creatieve graffiti workshops op locatie in Nederland en België. Graffiti workshop in Venlo. Creatief zijn, samenwerken en plezier beleven: dat zijn de kernwaarden van een geslaagd teamuitje. Daar kunt u op allerlei manieren vorm aan geven, maar uw medewerkers voor een aanmelden betekent dat succes verzekerd is.
Workshop schermen in Venlo GH Events.
Wat zijn de kosten van een workshop schermen in Venlo? Een workshop schermen in Venlo of de provincie Limburg bij GH events duurt tussen de 45 minuten en 25, uur, meestal is het zo dat de workshop zon 15, uur duurt.
Een workshop voor kinderen Venlo Wegmetdekids.
Een workshop voor kinderen in Venlo. Op zoek naar leuke ideeën voor een Workshop? Wegmetdekids biedt een overzicht van de allerleukste aanbieders die te maken hebben met een workshop. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar een leuke workshop, maar ook naar leuke uitjes voor kids.
Salsa Agenda Venlo.
Salsa dansen Venlo. Salsa Venlo informatie over Salsa cursussen/Salsalessen, Salsafeesten, gratis proeflessen, Bachata workshops en meer. Op zoek naar een Salsa cursus in Venlo of een gezellige en leerzame Salsa workshop voor beginners of gevordenen? Je vindt het op LatinWorld.nl.
Fontys Library Venlo.
Fontys Library Venlo is a unique international library. We offer students and staff databases, books, AV equipment, workshops and an excellent work area. Tegelseweg 255 5912 BG Venlo Postbus 141 5900 AC Venlo T: 08850 79366 @ Fontys Library Venlo Website Facebook.
MediaMarkt Venlo Jouw MediaMarkt.
Acties, porductdemonstraties workshops. Bij MediaMarkt Venlo zijn er regelmatig leuke acties, productdemonstraties en workshops. Houd onze website in de gaten, volg ons op Twitter @MMVenlo of via Instagram MediaMarktVenlo Workshops Raak geïnspireerd en doe het helemaal zelf! Ben je nog steeds van plan een keer uit te gaan zoeken wat je nu allemaal met die knoppen op je fotocamera kan? MediaMarkt organiseert leuke workshops in de vestiging! Na deze workshop kon ik direct aan de slag.
Graffiti workshop Venlo, Arcen, Baarlo Limburg.
DE VESTING VENLO. KINDERFEESTEN / SCHOOLREISJES. Home / Activiteiten / Graffiti. Nieuwsgierig naar graffiti? Dan is de workshop graffiti spuiten echt wat voor u. In de graffiti workshop krijgt U informatie hierover en u gaat natuurlijk ook zelf aan de slag met een spuitbus.

Contacteer ons